HomeOmáčky Recept na Maďarský guláš

Recept na Maďarský guláš

Posted in : Omáčky, Recepty z masa on by : admin

Maďarský guláš

Suroviny

  • 500g brambor
  • 3 cibule
  • olej
  • 250g mletého hovězího masa
  • 250g mletého vepřového masa
  • sůl
  • půl lžičky sladké papriky
  • 1500ml kuřecího nebo hovězího vývaru
  • 500g rajčat
  • konzerva rajčatového protlaku
  • 200g sterilované kukuřice
  • sekaná petrželka

Postup

Brambory oloupeme a pokrájíme.Cibuli oloupeme, nasekáme a dáme smažit na olej.Přidáme sůl, papriku a maso a opečeme.Poté zalijeme vývarem a přidáme brambory.Povaříme do měkka.PO té přisypeme pokrájená rajčata, protlak a kukuřici a vaříme dalších 5-10 minut.

Nakonec dochutíme nasekanou petrželkou.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *