4 února, 2012
Recept na Maďarský guláš
Posted in : Omáčky, Recepty z masa on by : admin
Maďarský guláš
Suroviny
- 500g brambor
- 3 cibule
- olej
- 250g mletého hovězího masa
- 250g mletého vepřového masa
- sůl
- půl lžičky sladké papriky
- 1500ml kuřecího nebo hovězího vývaru
- 500g rajčat
- konzerva rajčatového protlaku
- 200g sterilované kukuřice
- sekaná petrželka
Postup
Brambory oloupeme a pokrájíme.Cibuli oloupeme, nasekáme a dáme smažit na olej.Přidáme sůl, papriku a maso a opečeme.Poté zalijeme vývarem a přidáme brambory.Povaříme do měkka.PO té přisypeme pokrájená rajčata, protlak a kukuřici a vaříme dalších 5-10 minut.
Nakonec dochutíme nasekanou petrželkou.