HomeRecepty z masa Recept na Rizoto s jehněčím masem

Recept na Rizoto s jehněčím masem

Posted in : Recepty z masa on by : admin

Rizoto s jehněčím masem

Suroviny

  • 200g mraženého hrášku
  • 400g jehněčího masa
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • cibule
  • žlutá cuketa
  • zelená cuketa
  • stroužek česneku
  • 200g rýže na rizoto
  • 400ml zeleninového vývaru
  • půl lžičky sušeného rozmarýnu
  • 2 lžičky portského vína
  • 2 lžíce marcapone
  • 2 lžíce strouhaného parmezánu

Postup

Hrášek necháme rozmrazit.Filé pokrájíme na menší kousky a ty osolíme a opepříme a opečeme ze všech stran na oleji.

Cibuli , a česnek oloupeme a nasekáme.Cukety přepůlíme podélně a pokrájíme na plátky.

Na oleji z masa osmažíme hrášek, cibuli, česnek, cukety a po té přidáme  i rýži.Po chvíli zalijeme vývarem a uvaříme.

Nakonec rizoto zjemníme vínem a marcapone a promícháme s parmezánem.

Na talíři zdobíme osmaženým jehněčím pokrájeným na plátky a sušeným rozmarýnem.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 0 (from 0 votes)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *